21. maaliskuuta 2012

ohi esteiden

Tänään oli ratsastustunti klo 20-21, ja esteitä mentiin. Toivomukseni vihdoin toteutui, eli sain ratsastaa Saulilla, suloisella pienellä haflinger risteytyksellä. Tykkäsin kovasti ja poni toimi hienosti, vaikka omat ohjeet ei aina kovin selkeitä ollut.

Alkuun ohjasin jatkuvasti esteen ohi milloin mihinkin suuntaan, mutta muutamien uusien yritystenn jälkeen muistin  vihdoin ohjata keskelle estettä. Kaikki esteen ohi juoksemiset oli siis omaa syytä, ja vielä kaikenlisäksi ihan typeriä virheitä.

Poni hyppi hyvin korkeampiakin esteitä, vaikken aina ihan mukana pysynytkään. Poni korjasi kuitenkin hienosti virheitäni ja hyppäsi hyvin vaikka itse myöhästyinkin joskus hypyissä. Taidan todellakin tarvita lisää treeniä esteiden lähestymiseen.. :D Laukanvaihdotkaan ei suju esteillä, varmaan johtuu siitä ettei kukaan ole koskaan (ennen tätä tuntia) opettanut kuinka se tehdään. Vuokrahevonen olisi tosiaan kiva, ratsastustunneilla kun joutuu aina odottelemaan omaa vuoroa, eikä saa heti perään mennä uudestaan jos ei kovin hyvin mene.

Ehkä vähän tylsä postaus, ei ole mitään kuvaakaan laittaa, mutta koettakaa kestää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti