29. maaliskuuta 2012

koulutuuppausta

Eilen en jaksanut blogiin kirjoittaa ratsastustunnin jälkeen, mutta tänään minulla ei muuta olekkaan kuin aikaa. Matikankokeeseen lukeminen ei liiemmin houkuttele.

Eli siis,  eilen oli taas se vakkaritunti Etelä-Vantaan ratsastuskoulussa. Sain ratsukseni ihanan Milon, jota olinkin toivonut. Milo oli harmi vain tunnilla, joten hoitamaan en päässyt. Edellisen tunni päätyttyä hyppäsin selkään ja säädin normaalisti jalustimet, joita jouduin lyhentämään muistaessani että herralla olikin korkea ravi.

Tunnilla mentiin laukkaa ja vastalaukkaa, ehkä hieman yksipuolista oli tälläkertaa tunnilla, mutta tykkäsin hepasta todella joten ei haitannut. Milo meni oikein nätisti koko tunnin, vaikka pieniä protestoinnin merkkejä oli huomattavissa kun kosketin raipalla taakse. Mentiin kiemurauralla vastalaukkaa, ja me Milon kanssa mentiin vähän muulloinkin kun ei päästy yhteisymmärrykseen mitä laukkaa mentäisiin. :D

Tunnin jälkeen sain hoitaa Milon pois, ja ruuna olikin ooooikein suloinen karsinassa kun herran päätä harjasin. Milo on kyllä kaikista ihanin hevonen EVRK:lla. Valitettavasti ei ole nyt mitään kuvaa tähän postaukseen, pahoittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti